Om oss

Drammen klatreklubb (DKK) organiserer klatrere i nedre del av Buskerud og nordre del av Vestfold, og andre som vil støtte vårt arbeid.

I følge vedtektene er klubbens formål er å drive informasjon om klatresport, å skape kontakt mellom klatreinteresserte og virke for deres interesser, samt å drive klatresport organisert i Norges idrettsforbund. Den vil søke å fremme en klatresport med vekt på sikkerhet og vern om klatremulighetene.

Stiftelsesår
Det har vært litt usikkerhet om stiftelsesåret for klubben vår. Det skal ha vært en gruppe på 1980-tallet, men som døde ut. Så ble klubben opprettet i 1994 (3. februar 1994).

Frivillighetsregisteret og Grasrotandelen
DKK er registrert i Frivillighetsregisteret og DKK deltar derfor i Grasrotandelen. Dette er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en prosentandel av innsatsbeløpet direkte til en frivillig organisasjon. Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen. Der kan du søke opp ønsket grasrotmottaker (for eksempel Drammen klatreklubb). Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil (SMS: Grasrotandelen «org.nr» til 2020).

Nettbutikken
Nettbutikken driftes av styrets medlemmer og alle inntekter går til videre drift, klubbaktiviteter, vedlikehold av klatrefelt i Drammensregionen samt kurs- og treningstilbud til DKK´s medlemer. Alt arbeid er basert på frivillig innsats.

 

Organisasjonsnummer: 995 284 715

Kontonummer: 2220.08.84209

Vipps-nummer: 123149